Manchester United Drakt Barn

Comments · 165 Views

Billige Fotballdrakter, Manchester United Drakt Barn


billige fotballdrakter

opptredener for det portugisiske landslagetRui Costa perfekt timing igjen da han var klar for 

Billige Fotballdrakter, Manchester United Drakt Barn

 ac milan-helten og euro fotballdrakter til bedriftslag torsdag til lørdag 10–1


På samme måte som i sine opptredener for det portugisiske landslaget, viste midtbanelegenden Rui Costa perfekt timing igjen da han var klar for å lansere Footlab Dubai-en fotballopplevelse og destinasjon-i Dubai Sport City på tampen for Euro-oppstart 2020.

AC Milan-helten og Euro 2004-toeren med Portugal, Costa sine ferdigheter er fortsatt æret over hele Europa, og han hadde mange fans på hånden da han klippet båndet for å offisielt åpne Footlab i det stadig voksende Inspiratus Sports District.

billige fotballdrakter Verdens første innendørs fotball-, underholdnings- og forestillingssted - tenk at en fornøyelsespark, angrepskurs og treningssenter alle rullet inn i ett - var full av fotballfans i alle aldre som ble overrasket over den oppslukende opplevelsen og omfanget av Footlab, som gnir skuldre med noen av de mest anerkjente fotball-, friidretts-, tennis- og treningsakademiene i regionen.

billige fodboldtrøjer Så var det æresgjesten, Footlab -grunnlegger Costa, som uttrykte sin stolthet over å se at visjonen hans ble en realitet.


manchester united drakt barn Konseptet med Footlab er å forbedre ferdigheter og moro for fotballspillere i alle aldre i UAE med non-stop action, banebrytende teknologi, fokus på kondisjon og kompetanseutvikling.

matchtröjor fotboll På et tidspunkt under arrangementet deltok Costa i en fotballvolley med unge idrettsutøvere, og for en gangs skyld sviktet hans ferdigheter, og han unnskyldte lagkameratene med en latter da et spark gikk på avveie. For å være rettferdig, var den skreddersydde dressen og skoene ikke akkurat fotballdrakt.

Han håper at hans elskede Portugal får skytestøvlene sine på Euro 2020, som starter fredag.

Footlab er nå åpent på ISD i Dubai Sports City og ligger på 2000 kvm, med interaktive soner for hastighet, ferdigheter, gatefotball, fotvolleystasjoner, målsoner og en fem-til-side fotballbane-som tilbyr statistikk og stillinger i sanntid . Det er åpent syv dager i uken, søndag til onsdag 10–22 og torsdag til lørdag 10–1.


Website